X Używamy plików cookie i zbieramy dane m.in. w celach statystycznych i personalizacji reklam. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, więcej informacji i instrukcje znajdziesz » tutaj «.

Numer publikacji: 24221
Dział: Języki obce

Quiz UK

Quiz - UK

1) Where in the UK is the Lake District?
England Northern Ireland Scotland Wales

2) What is a quid?
100 Pound Sterling 100 Pound Sterling 100 US Dollarsone Pound Sterling

3) Who invented the sandwich?
Earl of Sandwich George Washington
King Henry VIII Queen Victoria

4) When do the Irish celebrate St. Patrick's Day?
1 April 17 March 31 October 5 November

5) Whose statue is on Trafalgar Square in London?
Admiral Nelson King George VI
Queen Victoria Winston Churchill

6) What is the name of a famous shopping street in London?
Broadway Fleet Street Oxford Street Wall Street

7) Which island lies between England und Irleand?
Isle of Man Isle of Skye Jersey Sheltand Islands

8) Which is the symbol of Scotland?
Leek Rose Shamrock Thistle

9) Where is Loch Ness?
England Ireland Scotland Wales

10) What is the longest river in the UK?
Great Ouse
Severn
The Thames
Trent


Quiz - Answer

A. Which answer is correct?

1. Where in the UK is the Lake District?
Correct answer: England

2. What is a quid?
Correct answer: one Pound Sterling

3. Who invented the sandwich?
Correct answer: Earl of Sandwich

4. When do the Irish celebrate St. Patrick's Day?
Correct answer: 17 March

5. Whose statue is on Trafalgar Square in London?
Correct answer: Admiral Nelson

6. What is the name of a famous shopping street in London?
Correct answer: Oxford Street

7. Which island lies between England und Irleand?
Correct answer: Isle of Man

8. Which is the symbol of Scotland?
Correct answer: Thistle

9. Where is Loch Ness?
Correct answer: Scotland

10. What is the longest river in the UK?
Correct answer: Severn

O nas | Reklama | Kontakt
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za treść publikacji, ogłoszeń oraz reklam.
Copyright © 2002-2019 Edux.pl
| Polityka prywatności | Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawa autorskie do publikacji posiadają autorzy tekstów.